Danske flyveklubber

Danske flyveklubber - Find din lokale flyveklub her

Her på siden kan du se en oversigt over danske flyveklubber. Der findes faktisk flere flyveklubber i Danmark, end man lige skulle tro. Mange af flyveklubberne har efterhånden eksisteret i mange år, og spreder sig over det meste af det danske land. Flere af dem holder til i lokale lufthavne og altså ikke større lufthavne som eksempelvis Kastrup eller Billund.
Den største flyveklub i Danmark, er Roskilde flyveklub. Klubben har cirka 450 medlemmer. 
Mange tror fejlagtigt at man skal have et pilotcertifikat for at være medlem af en flyveklub. Der er mange medlemmere i flyveklubberne der ikke har et pilotcertifikat, men blot har stor interesse for fly. Som medlem i en flyveklub kan du være helt sikker på at få en masse oplevelser for livet og et stærkt socialt sammenhold. 
I de danske flyveklubber kan du møde passioneret fly-elskere i alle aldre, nogle er helt nyuddannet og andre meget erfarne piloter – flere af dem flyver faktisk også på de store passagerfly som eksempelvis en Airbus A320 som SAS ejer flere af. 
Her på Flynet.dk arbejder vi løbende på at udgive relevant indhold til fritidspiloter, og til dig der drømmer om, en dag at få dit pilotcertifikat.

Brænder du inde med spørgsmål omkring pilotuddannelsen, de forskellige certifikater eller lign. Så kan du i vores forum stille dit spørgsmål og få svar fra en rigtig pilot – Besøg vores forum.

Mangler vi en flyveklub?

Skriv til vores webmaster og få tilføjet en flyveklub